B2B – våra tjänster

Guldbolaget
Guldbolaget
Guldbolaget

Guldbolaget är ett svenskt familjeföretag med lång erfarenhet av branschen och med en nära och okomplicerad relation till våra kunder. Vi kombinerar gammal hantverkskunskap med modern teknik och vi söker ständigt nya lösningar – målet är alltid att tillverka en produkt av förstklassig kvalitet på bästa sätt. Med oss som samarbetspartner går du enkelt från tanke till handling – vår kunskap och vår erfarenhet är din och vi är aldrig längre bort än ett telefonsamtal.

Vår filosofi är att utvecklingsfasen ska vara enkel. Det viktiga är att vi gemensamt landar i en slutprodukt som är lönsam. Företaget utvecklar vi tillsammans med våra kunder, ofta är det ett kundönskemål som initierar en ny investering. Våra olika kundsamarbeten ger oss styrkan att utvecklas och göra de maskininvesteringar som krävs, också för att vara en attraktiv leverantör med internationella mått mätt. Vi har en maskinpark i världsklass, väl utvald från de branschledande maskintillverkarna. Produktionen är utformad för att vara flexibel och lättmanövrerad, vilket gör att vi enkelt kan ställa om och erbjuda produkter anpassade till den senaste trenden. Vi äger hela tillverkningsprocessen, från legering till färdig ring. Det ger oss stor kontroll över hela tillverkningen.

Låt dig inspireras!

Patrik Rejneborg
VD Guldbolaget

Guldbolaget B2B - Fattningar
Fattningar
Guldbolaget B2B - Gjutning
Gjutning
Guldbolaget - Gravering
Gravering
Guldbolaget halvfabrikat - Spetsögla på carmoséhänge CARM1
Halvfabrikat
Guldbolaget B2B - Specialfräsningar
Specialfräsningar
Guldbolaget B2B - Ytor
Ytor
Guldbolaget B2B - Metaller
Metaller
Guldbolaget B2B - Skenprofiler
Skenprofiler
Guldbolaget B2B - Kollektioner
Kollektioner
Guldbolaget B2B - Hållbarhet
Hållbarhet
Guldbolaget B2B - Kontakt
Kontakt
Mer information
Guldbolaget - Omslag B2B-katalog 2020

I vår B2B-katalog hittar ni ytterligare detaljerad information om våra produkter. Ni kan beställa vår B2B-katalog genom att kontakta oss på e-post info@guldbolaget.se.